top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Gesloopt

[23-06-2012] Ik voel me gesloopt

Wat een drukke dag, vanmorgen voor mijn doen vroeg opgestaan, rond 08:20, op een zaterdag is dat vroeg voor mijn doen, maar zoveel te doen, zoveel...
Eerst koffie en dan toch maar de wekelijkse boodschappen, je moet blijven oefenen. Daarna toch maar bij Femke aan de slag, voor zover dat gaat, want het arme kind heeft ne voor mijn operatie een flatje. Nu, bijna eind juni, is er nog zoveel dat gedaan moet worden en ik kan niks!

Boodschappen was een lange, de gewone + een inkoopronde bij Kaufland, later en langer als gedacht, vermoeiender ok. Uiteindelijk rond 14:00 naar het Flatje. Femke een beetje helpen, de make en de lamme... Veel kon ik niet, wat voordoen en wat aanwijzingen geven, maar het schoot zowaar op. Plafond schoon, alle kozijnen weer puur blank hardhout. Gewoon afbijten en daarna met een borstel op de boor uitbortstelen en als finishing touch, schuren.

Het gaat me vresel;ijk aan het hart dat ik niet veel kan en eerder niets kon doen. Anbders was het al lang klaar geweest. Je mag het gerust weten, allemaal nasleep van de 'K'... conditie niet veel, gedonder met mijn poot, operatie en een herstel dat mij niet vlug genoeg gaat.

Om 20:00 vond ik het wel weer mooi gewest, op naar huis, kiebier en bank. Nog ff snel dit schrijven en dan is het voor mij over en uit.

Ik kan niet eens langer als een half uurtje staan. ik ben dus 'gene kloot' waard zo. Mijn poot is dik, doet pijn.. zal wel een rot nacht worden.

Morgen maar eens kijken hoe we dat weer voor elkaar krijgen.

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.