top

Teaching & Training

Menu ICT


Vandaag was het morren (10-04-2014)

Het was niet een top dag vandaag. Ik begon pas in de middag. Om de een of andere reden ben ik gewoon moe. Ik vermoed dat een medicatie de oorzaak is. Als het de rijvaardigheid kan beinvloeden, zou dat zomaar kunnen. Ach, ik weet ik takel lichamelijk af. Pudding benen, achteruitgaand gezichtsvermogen (brillen), oorsuizen, verminderd gehoor. De kracht van ooit heb ik ook niet meer... Je wordt ouder papa!!

Blok optillen... forget it!!

Maakt ook niet uit, ik draag al minstens 14 jaar geen horloge meer, ik heb de tijd! Ik denk dan  systeem M. E. A. O. (Morgen En Anders Overmorgen) vandaag toch wel wat gedaan hoor.

Pakking

Gisteren de pakking eropgezet, met hulp van vase3line. Alle bouten handvast plus nagetrokken, volgens mij moeten het vast zitten. Uiteraard, voor ik commentaar krijg, de oude resten verwijderd, zoetvijl en waterproof sandpaper.

Radiateur

Ik had eerder de pech dat het wondermiddel niet wilde werken, durafix easyweld maar het probleem was mijn campingas brandertje. Het vuurmondjje is te klein, levert daarom niet genoeg hitte. Ik wist dat ik nog ergens een ander brandertje moest hebben, dat op een busje Camping Gaz werkte. Na een halve ochtend zoeken gevonden, maar geen busje gas. Nakendenondedju dus... Bij een bakkie koffie, de zoveelste van de dagelijkse 25, dacht ik ineens Lampje!!!!!! Brandermondjes hebbeb waarschijnlijk dezelfde schroefdrad, dus wissellen. Inderdaad, dat ging. Staafje opgezacht, radiateur neergelegd, kale alu licht geborsteld, vlam erop... testen... testen.... testen... YES het vloeit. Dus scheurtje dichtgemaakt. Radiateur staat vol water buiten, morgen chekken op lekkage.

Accu

De Gel accu is andersom gepoold. Ik denk dat ik 2 opties heb.

  1. Accu met polen naarbinnen plaatsen
  2. Kabels aanpassen

Ik ga in principe voor optie 1. Hoop dat dat gaat lukken, anders zal ik mijn startkabel van de auto moete opofferen en nieuwe draden moeten maken. Kan het nu nog niet beoordelen.

Voedertijd

Inmiddels was het etenstijd, dus even niets. Gelukkig is het nog lang licht, dus na het eten een poging om het blok op de krik te krijgen.

Blok

No effing way, ik krijg het er niet opgetild. Met kanteltruukje staat het niet op de juiste plek op de krik. Het is een wankel gedoe, zodat ik om 19:30 het wel mooi vond. Morgen opnieuw, misschien met hulp van Kaï, Jannie hoef ik het niet te vragen, die kan nog minder als ik.

No leuk?

Als je het nu eerlijk vraagt, geef ik eerlijk antwoord......

(zou te raden moeten zijn)Foot in mouth

 

 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.