top

Teaching & Training

Menu ICT


[26-06-2012] Weer 'on air'

Na even een paar dagen niet geblogt, weer even een berichtje van Herrie. Er waren geen bijzonderheden te melden, dus was het schriven even niet zinvol. Ware het niet dat er toch enkele storende gebeurtenissen plaatsvonden die met Jannie en het 'Vee' te maken hebben. Ook heb ik vandaag weer eens een bezoekje aan de bedrijfsarts mogen brengen.

De bedrijfsarts vroeg zich even af wie er op het spreekuur kwam, aangezien de lamme en de manke samen aanwezig waren. De arts vond ook dat ik niet moest verwachten dat ik onmiddelijk 'de vierdaagse' moest kunnen lopen en deelde mijn mening dat het opbouwen van 'enige conditie' tijd vergt. Zijn inschattin, nee zijn verwachting is dat ik wellicht na begin augustus weer aan hervatten kan gaan denken. Wel bevreemde het hem dat ik nog niets van school had vernomen en nog geen idee over formatie had. Dus ik zie het wel komen en ga me op herstel concentreren.

Morgen een controle bij de vaatspecialist, ook daarover zal ik melden.

Jannie en het 'Vee' dan maar even kort. Voor de niet insiders, 'het Vee' komt uit de volgende redenering. Er zijn 3 soorten Vee in Nederland, te weten rundvee, pluimvee en Uw Vee (UWV). Het 'vee' heeft Jannie met terugwerkende kracht haar WAO recht doen herleven. Schrijft in een beslissing dat deze uitkering aan het einde van de maand wordt betald en doet vervolgens heel iets anders, zwe betalen ziektegeld uit en verrekenen dit met de WAO. Eigenmachtig, zonder ons in kennis te stellen.

Het 'Vee' is niet te overtuigen van haar onbegrijpelijke handelwijze. Ze kunnen zelfs de berekeningen die er aan ten grondslag zouden liggen niet staven.

Kortom, een behoorlijke portie ergernis ten huize 'Herrie'.

Ergens heb ik gelezen dat kunstmest en dieselolie hoogst explosief kunnen zijn in een bepaalde verhouding... (Net als ik overigens). Tja hoe groot is de kelder van 'het Vee'??

Voorlopig maar even 'lopen laten'...

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.