top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Plannen???

Ik plan niks meer

Ik schreef dit vanmorgen even snel op twitter. Aanleiding was niet mijn gezondheid maar die van Jannie (mijn vrouw), die weken geleden een schouderblessure opliep door een val.

De valpartij is nog steeds overklaarbaar. Allerlei onderzoeken naar hart of neurologische afwijkingen lopen. J.l. vrijdag was er een gesprek met de neuroloog, deze stond op een 48 uur observatie. Normaal duurt dat (de oproep) circa 2 maanden., Vanmoirgen reeds een opname voor MORGEN (dinsdag 24 juli). Alle plannen vallen in duigen. Eindelijk betyer weer, dus, in samenspraak met Kai en Femke Woensdag naar de campng. Femke wegens haar nieuwe huisje, Kai wegens zijn studie beslommeringen. Niet dus!! Aplle planbnen in het water! Hoewel...

Hele dag puzzelen. Morgen breng ik Jannie naar Oosterhout, rij door, met de auto, naar de camping. Wacht daar tot donderdag en haal haar dan weer op, naar de camping. Kai komt woensdag of donderdag en gaat, wegens werk, vrijdag weer terug. Dan rij ik wel mee en kom op de motor terug naar de camping. Laat het dan van het weer afhangen hoe lang we blijven. Desnoods laat ik de motor daar.

Kortom, dit is gewoon QUDT. Alle planning helemaal in de war. Wat een vakantie zeg!!

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.