top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Vaatspecialist

[27-06-2012] Controle Vaatspecialist

Vandaag de eerste officiele controle bij de vaatspecialist Dr Peppelenbosch (kort 'pep') in het azM. Om 08:30 de echo, waarbij de 'echo juffrouw' heel vriendelijk en spraakzaam was, dit maakte deze handeling iets prettiger. Een echo is absoluut niet onprettig, het enige is de wat koude contact gel, meer niet. Al snel had ze de nieuwe leiding gevonden en het geluid deed mij en haar ook genoegen.

Ook lager in mijn been en mijn voet klonk het allemaal goed. Ter vergelijking hetzelfde aan de linkerkant, ik hoorde geen verschil. Goede zaak dus. Zij vond trouwens dat het, gezien de ingreep, zeer goed ging. Ze vroeg of ik gesport had. Ja, ooit in mijn jeugd. Maar de doorslag zal de looptraining van het jaar voorafgaand zijn geweest. Nieuwe afspraak plannen over 3 maanden. Vandaag zijn ze overgegaan op een geautomatiseerd systeem, dus dat ging niet zo makkelijk. Daarna heel veel tijd, dus even een bakkie doen, ommetje maken en afspraak bij oncologie maken. Om 10:30 gepland en om 11:00 aan de beurt. "Pep", zoals altijd, zeer opgewekt, bekeek het been, was tevreden met de genezing van de wonden en verklaarde de zwelling als zijnde het gevolg van verhoogde toevoer en tijdelijk verminderde afvoer. Dat komt met een paar maanden wel goed, Lopen, wat je al doet, is heel goed.

's Middags zitten wachten op 'klachtenburo' van 'het Vee', klacht ingediend en toen maar naar het flatje van Femke, de electriecien opwachten die een en ander moest doen. Die was er om 14:00. Daarna toch nog maar even geprobeert wat vinylbehang met witsel af te stomen, dat viel me zwaar tegen, staan op een trapje. Na een 'baantje' (half uurtje werk) vond ik het wel genoeg. Lang staan gaat dus echt nog niet. Poot weer lekker dik, snel naar huis dan maar en pootje omhoog.

Dit zal echt beter mkoeten worden, dus veel lopen de komende tijd. Eens kijken of het medio september allemaal beter is, ik heb nu een 'nul meting', half uur staan en de 1.000 meter lopen is het maximum.

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.