top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Kleine stapjes

[21-06-2012] Met kleine stapjes

Met kleine stapjes kom je er ook... dacht ik vanmiddag toen ik aan het lopen was, ik had nog een beetje last van mijn been, maar wilde toch graag doorzetten, in de wetenschap dat het op gang brengen van de circulatie niet vanzelf gaat. Ik liep echter de straat uit in een voor mij ongekend hoog tempo, op de 'Geonaut' (Soort horloge met gps) zag ik 5,6 km/h en ik voelde niets. Hoewel, een beetje een 'branderig' gevoel in mijn kuit, alsof er heet water doorliep. Dus maar een stapje terug, een tandje lager.

Het gaat nu nog niet om het tempo, meer om de afstand. Ik ben nog op zoek naar een van de vele parcours die ik in het voorstadium heb gelopen. Ik heb wel de koretste overgeslagen en ben nu 'op zoek'. 1.000 meter gaat goed, 1.250 gaat ook goed, dus in mijn hoofd de mijl (1.609 meter). Ik heb een parcour dat daar dichtbij ligt, dus vandaag was dat aan de beurt.

Het lijkt wel goed te gaan, maar het effect merk ik pas vanavond. Als lezer zul je misschien lachen, 1.600 meter lopen. Voor mij is dat bijna een mirakel. 6 weken geleden moest ik dan wel 3 keer stoppen om te r3ekken.

Nu loop ik dit 1 x per dag, ik ga eerst kijken hoe dat werkt na een hele week, dan ga ik het opvoeren naar 2 x per dag. Uiteindelijk moet 3 x per dag haalbaar zijn.

Als ik daar kom, kan ik de afstand gaan vergroten en de frequentie aanpassen naargelang ik tijd/gelegenheid heb.

Doel nu is toch wel weer 5 km aan een stuk in wandeltempo te kunnen lopen, misschien volgend jaar een avond vierdaagse van 10 km... of.. We zien wel

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.