top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Reactie

[29-06-2012] Reactie van een (oud) leerling

"Ze" kunnen veel over mij zeggen, veel over mij mekkeren, leewrlingen, collegae, directie, whatever, maar deze wil ik niemand onthouden. Een ex leerling uit mijn mentorklasje bovenbouw reageerde op mijn blogs. Wie van mening is dat ik niet goed bij leerlingen zou liggen, moet maar eens achter zijn/haar oren krabben. Oud leerlingen reageren, er zijn er zelfs die nog af en toe 'zomaar' even bij mij op bezoek komen, omdat ik zo'n mens ben.

 

Omwille van privacy is de naam van de leerling geanonimiseerd.

Naam stephan #######
E-mail stephan.##@#######.####
Reactie:

Hallo

Ik weet niet of u mij nog kent, ik heb in de elektroklas gezeten met u als mentor.

Ik wil u bij deze een hart onder de riem steken, ik heb uw blog gelezen, verschrikkelijk, sommige mensen is het niet gegund om te genieten van het leven......

Gelukkig hebben ze u nu kunnen opereren, ik wil u veel succes wensen bij het herstel(niet te snel, de wereld is ook niet gebouwd in 1 dag) en hopelijk was dit het laatste en kunt u vanaf nu af aan genieten van de motor, school en het gezin zonder die ziektes.

mvg stephan ###

Dit weekend trouwens even geen blogs, ik ben er even tussenuit. Op de camping is wel internet, maar ik wil daar ook even niet door gestoord worden.

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.