top

Teaching & Training

Menu ICT

Tribe (=home) << Vaatoperatie << Rustig aan

[22-06-2012] Rustig, heel rustig aan

Het wandelingetje van gister was me niet goed bekomen, gister in de avond al een dikke poot en dat werd niet minder, het deed gewoon zeer. Kuit, Enkel en knie aanraken alleen deed al pijn, dus pootje omhoog op een krukje was wel nodig, maar niet prettig. Kennelojk was het allemaal 'een onsje teveel'. Vandaar vandaag een beetje kalm aan maar gedaan.

Vannacht niet al te best geslapen, ik was na 3 uur half en half wakker met een zeuredrig gevoel in mijn been, ik kon ook geen houding vinden waarin dat minder was. Ik moest ook vroeg eruit, Femke naar het station brengen, ze moest weer naar Woerden voor haar DIV cursus. Daarna even zitten en met Jannie naar de Therapeut. Eventjes bij een 'supermarkt voor pasjeshouders' een snel rondje gedaan om een paar dingetjes in huis te halen en toen was het voor mij weer mooi geweest.

Vanmiddag even snel naar de buurtsuper om mijn 'pijnstiller' vloeibaar in huis te halen. (Het is mijn vrijdag, dus lekker een paar kiebiertjes genieten.) Ik, overmoedig als altijd, dacht ach, laat ik even wat platgoed, tafellinnen, op de strijkmachine doen, da's toch niet inspannend....

Wel dus!! ik zit met beide benen op de vloer, waarbij er een als 'gaspoot' (REchter!!) dient. Na 4 tafellakens had ik er genoeg van, voelde weer mijn enkel dikker worden. Boel weer opgeruimd, volgende week donderdag mag onze huishoudelijke ondersteuning laten zien of zij met die 'wals' overweg kan.

Mijn conclusie is...

Ik denk dat ik heel wat kan, maar kan dat nog niet. Poot speelt niet mee, en dan houd het op.

Nu, als ik dit geschreven heb, (half zes ongeveer) ga ik eerst even een klein uurtje uitrusten, ik voel me doodmoe.

Morgen weekend, morgen misschien meer.

Reageren
 

Boodschappen

Rapporten en queries
De Theeketel voor English Tea thuis
Harry's boek

bottom
top
© Copyright 2008 - 2019 bedlamites.nl 

bottom

Powered by: Joomla!. | Hosted by: EK-Hosting. | Template base: Themza. | Adapted by: ICT Bedlamites.